Kategori arkiv: Butplugg sextoy

Kort afrikansk boll suger nära malmö

Riddarholmen och konturen av Söders höjder men sen, direkt, som en iskall påminnelse, den eviga frågan: La Carrera, karriären, varven på livets travbana: vad blev det av dej? Att ha haft tre barn och sedan förlora dem. De gamla husen är så förfallna att de ser ut att kunna rasa när som helst, på några ställen syns bara fasader och begreppet hålla masken får en helt ny, armerad dimension, tänker jag. En miljonär Schiff bjuder på middag. När jag sätter mej i bilen igen och kör förbi honom vinkar jag glatt åt honom. Jag hade, för första gången i mitt liv, min moster, 88 år, på middag tillsammans med min mor, en trevlig middag där min moster berättade mycket om de tre olympiader hon deltog i (London, Helsingfors och Melbourne). Vi kommer Bd Magenta och plötsligt ser vi en övergiven mc mitt ute i körbanan och en bil, upp och ned, utanför vilken en man sitter, till synes chockad och, kanske, svårt skadad. Vi bestämmer oss emellertid för att hyra en bil ändå och ta en tur till Belgien över dagen. Att rekvirera, alltså, från det lilla förlaget Aglaqtuk, på Söder i Stockholm. Ge mej Frankrike, Tyskland, Italien, Argentina och ett antal andra länder så känns det som om jag kan analysera dem och förklara dem enligt ett slags rationalitet men det går inte med Brasilien och det handlar, tror jag, om Afrika. Händelsen leder osökt till ett annat författarminne.

Videos

Brunette letting her skirt ride up and booty shaking bottomless.

Blandade: Kort afrikansk boll suger nära malmö

Förväntningshorisonterna, mina egna, leder mig hela tiden fel. Da jeg var i New York nylig, spiste jeg middag med noen andre forfattere. Målsäganden föll då till marken sittande med räcket mot ryggen. Det är nu vi finns. Vi bodde i Stockholm. En fullständig mental blackout hos stora delar av offentligheten. Under läsning av Hermann Brochs Vergilii död dyker ordet följaktligen upp tre gånger inom loppet av några få sidor.

Online Notes: Kort afrikansk boll suger nära malmö

Han bara vet det. Valet mellan en kandidat som har sina ideologiska rötter i en djup, fascistisk fransk idétradtition (se Lévy och Den Franska ideologin/LIdéologie Française) och en tydligt antifascistisk demokrat, en socialliberal som nyligen var ekonomiminister i en socialistregering och som står upp för Europatanken, skulle alltså vara. Så har det varit i mitt eget liv och så är det, tror jag, för många. Tidningen blev något av en ideologisk ledstjärna för mig och en annan dag upptäckte jag en satirtidskrift som såg spännande ut, Charlie Hebdo, del av samma 68-kultur. Jag var i Brasilien under VM, mestadels i Rio, och njöt storligen av att få vara där, inte minst eftersom jag hade glädjen av att få brevväxla med Karl Ove under hela turneringen, brev som handlar om allt mellan himmel och jord även fotboll. Vad jag också vet det syns i deras ansikten redan här är att denna utskåpning på hemmaplan kommer att sitta som ett litet ärr i dem livet ut och när de om femtio år sitter där på samma läktare kommer de, kanske, att berätta för. Beatles, Stones, Small Faces, Kinks, Who, Led Zeppelin och Genesis. Jag tänker på Sokrates och Voltaire och hela den västerländska tanketradition där invändningar och kritik är hjärtat i det intellektuella livet, grunden för demokrati och dialog.

0 svar på “Kort afrikansk boll suger nära malmö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *